radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Inici » “Preocupats” s’estrena a la graella de Ràdio Palafolls

“Preocupats” s’estrena a la graella de Ràdio Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 425 0

El programa s’estrena aquest vespre amb l’objectiu de posar el futur dels joves en el punt de mira. “Preocupats” està presentat per Enric Pou, Álvaro Arador i Oriol Garcia, i vol posar en comú els dubtes dels joves que acaben la seva etapa escolar obligatòria i han d’encarar el seu futur immediat.

En aquest sentit, el programa busca joves que ja hagin començat la seva nova etapa, ja sigui estudiant una carrera, un cicle formatiu o treballant en un ofici, entre altres realitats, perquè puguin aconsellar i explicar la seva experiència a altres joves que tenen dubtes sobre la seva decisió.

El programa s’emetrà cada dimarts a dos quarts de 9 del vespre, just després de l’Assumptes Interns, i es reemetrà al punt de dos quarts d’11 de la nit i l’endemà dimecres a dos quarts de 3 la tarda.