radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » L’Ajuntament renova diversos equipaments esportius exteriors

L’Ajuntament renova diversos equipaments esportius exteriors

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 970 0

Foto: RP

Durant aquests dies, el consistori està rebent nou material per fer un rentat de cara a les instal·lacions de caràcter esportiu que hi ha a la via pública.

Es tracta de la renovació de cistelles de bàsquet i de porteries de futbol, així com de la inclusió de noves taules de ping-pong que s’afegeixen a les ja existents al municipi.

Jordi Fitó, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls, ha detallat que es canviaran les cistelles de bàsquet de l’skatepark, fetes malbé, per unes d’antivandàliques, així com les de l’exterior del Palauet, on també s’han canviat les porteries, molt antigues.

A més, a l’interior del pavelló també es canviaran les porteries de futbol sala per adaptar-les a les exigències federatives.

Es preveu que les noves taules de ping pong antivandàliques, que s’afegeixen a les dues que ja hi ha al parc de Joaquim Ruyra i a l’skatepark, es col·loquin a Mas Reixach i al barri de Santa Maria.

El tècnic d’esports ha explicat que la setmana passada va arribar una part del material nou i que la resta acabarà d’arribar durant aquests dies, per la qual cosa properament s’aniran renovant les instal·lacions.