URGENT

Es presenta l’A(p)pèl, la nova proposta musical a Palafolls per aquest 2020

Compartiu aquesta història
Tarta Relena serà la primera proposta de l’A(p)pèl el proper mes de març – Foto: tartarelena.bandcamp.com

L’oferta cultural del nostre municipi torna a créixer enguany amb la creació del nou cicle anomenat “A(p)pèl”, una proposta que vol seguir amb l’estel·la íntima d’altres iniciatives musicals al municipi però innovant en alguns aspectes.

L’A(p)pèl es realitzarà amb dues temporades aquest 2020. La primera es farà durant aquesta primavera, els mesos de març, abril i maig, i la segona ja serà de cara a la tardor. En total, el cicle inclourà 6 concerts.

Els impulsors del cicle expliquen que s’han buscat espais íntims i propers, alguns d’inusuals, així com també noves formes de gaudir dels concerts, com serà un concert escoltat des d’auriculars o una actuació al cementiri.

Tot plegat, segons explica l’impulsor Federico Francesch, l’A(p)pèl vol oferir l’artista despullat d’elements que vagin més enllà de la seva música.

La primera de les propostes de l’A(p)pèl arribarà ja la setmana vinent, el diumenge 8 de març, amb l’actuació del duet Tarta Relena, que publicava fa un any el seu primer treball discogràfic.

Francesch explica que, malgrat que la seva actuació pugui ser un descobriment per molts, la formació compta amb una farcida agenda de concerts. En aquest sentit, però, concreta que la seva proposta és d’una marcada personalitat pròpia.

Després del concert de Tarta Relena, el cicle seguirà amb dues actuacions més als mesos d’abril i maig.

Passat l’estiu i un cop celebrada una de les propostes musicals veteranes de Palafolls, el 4dJazz, l’A(p)pèl es reprendrà a l’octubre amb tres concerts més.

Les entrades pel nou cicle tindran un preu de 5 euros, i tot i que encara no estan a la venda sí que es poden ja començar a reservar al MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics