radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Sènior i Sots-25 perden aquest cap de setmana, en què s’imposen Sots-21 i Júnior

Sènior i Sots-25 perden aquest cap de setmana, en què s’imposen Sots-21 i Júnior

COMPARTEIX-HO
, / 402 0

El bàsquet palafollenc ha obtingut resultats de cara i creu a parts iguals aquesta última jornada, en què la majoria de partits s’han disputat fora de casa.

El Sènior B viatjava dissabte a la pista del Porqueres. Els palafollencs van acabar perdent de 17 punts un partit complicat contra els del Pla de l’Estany, que va acabar amb un resultat final de 66 a 49.

La mateixa manca d’encert va patir l’equip del Sots-25, que s’enfrontava a la Unió Girona al Pavelló dels Maristes, també dissabte. En aquest cas, la derrota palafollenca va ser més contundent, i el partit va acabar amb una diferència de 32 punts al marcador -86 a 54-, favorable als gironins.

L’altra cara de la moneda d’aquest cap de setmana la va signar, d’una banda, l’equip del Sots-21, que també jugava fora de casa dissabte. Ho feia contra el CB Farners, equip contra el qual els palafollencs van acabar imposant-se de 24 punts, 45 a 69.

Bones sensacions que també va tenir, dissabte, l’equip del Júnior B, que en el seu cas jugava al Palauet contra el Cabrera. Els palafollencs van acabar guanyant amb autoritat per un resultat 83 a 61.