radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Santa Susanna tira endavant la construcció de 30 nous pisos destinats als joves

Santa Susanna tira endavant la construcció de 30 nous pisos destinats als joves

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 446 0

El darrer Ple municipal de l’Ajuntament de Santa Susanna va donar el tret de sortida al projecte de construcció de 30 pisos destinats, principalment, a joves del municipi, i a un “preu assequible”.

Segons el consistori, l’objectiu és que els joves susannencs que es volen emancipar i no volen marxar de la localitat tinguin l’oportunitat de quedar-s’hi a viure.

Els habitatges es construiran a la urbanització de la Vall, i serà una promoció de pisos de planta baixa i tres plantes. Cada habitatge tindrà tres habitacions i un espai d’entre 70 i 85 m2.

L’Ajuntament de Santa Susanna s’encarregarà de tutelar aquesta iniciativa i de vetllar perquè el preu del lloguer sigui assumible pels joves.

Segons ha informat el consistori, després de l’aprovació pel ple per donar via lliure a la tramitació del projecte, ara els serveis tècnics municipals s’encarregaran de tirar-lo endavant.

De moment, explical l’Ajuntament, ja es disposa de l’informe favorable de l’arquitecta municipal sobre l’edificabilitat de la parcel·la proposada per a aquest projecte. En aquest sentit, també es disposa de la Memòria Tècnica i l’Estudi Econòmic de Viabilitat per a l’edifici plurifamiliar que ha d’acollir els 30 habitatges.

El consistori susannenc ha explicat que ara cal redactar els plecs de clàusules administratives i tècniques que han de regir la licitació per a la concessió de la construcció d’aquests nous pisos.