URGENT

L’Ajuntament demanarà més efectius a Correus

Compartiu aquesta història

De nou, el servei postal està al centre de les crítiques dels ciutadans i dels polítics. En l’últim ple municipal es va evidenciar de nou el descontentament amb el servei de Correus al nostre municipi.

A preguntes del PSC, el govern local va situar les mancances en recursos humans com el principal motiu dels problemes del servei postal al nostre poble.

Les queixes pels retards en el repartiment de cartes s’han tornat a multiplicar fins al punt d’arribar de nou al plenari municipal.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany va reconèixer que és un problema històric i el va situar entorn a la manca de personal. Alemany va assegurar que tornaran a demanar solucions a Correus.

En el mateix plenari el regidor Jordi Villaret va explicar la denúncia d’un veí de la zona de Mar Costa, a Sant Genís. Segons denunciava el veí, Correus els ha comunicat recentment que a partir d’ara no repartirà les cartes casa per casa com fins ara, sinó que hauran de recollir la correspondència a l’oficina de Palafolls. Segons el veí el motiu és la perillositat dels carrers.

Just fa un any Correus admetia deficiències del servei a Palafolls i apuntava a una mala previsió i gestió de la campanya de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics