URGENT

Organitzen un autocar per assistir a l’acte de Puigdemont a Perpinyà

Compartiu aquesta història

El pròxim dissabte dia 29 de febrer està previst que es faci a Perpinyà, a la Catalunya Nord, un acte sota el nom de La República al centre (del món). Un acte independentista que es preveu iniciar a les 12.00 h al Parc de les Exposicions de la capital del Rosselló.
En aquest acte, en el que podria aplegar cap a 50 mil assistents, s’espera la presència de l’expresident i ara eurodiputat, Carles Puigdemont, i també dels exconsellers Toni Comín i Clara Ponsetí.

El Consell de la República Catalana i l’Assemblea de Palafolls han organitzat un autobús per acostar a tots els qui vulguin assistir a aquest acte a Perpinyà. Segons expliquen els organitzadors, l’autocar sortirà del Palaet de Palafolls a quarts de 9 del matí per arribar a temps de l’acte. Els participants palafollencs retornaran de França amb la previsió de ser de nou al poble a les 20h.

D’entrada l’organització preveu un autocar, però no es descarta més vehicles en cas que hi hagués més demanda.- El preu del transport és de 12€ i cal reservar plaça a través de missatges de Whatsapp.

També es fan autocars des de Malgrat, amb sortida a les 8h des de la parada de Germana Campos, i també des de Tordera, que sortirà a la mateixa hora des de l’Institut. Els busos d’aquests dos pobles costa 15€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics