URGENT

En Comú Podem reclama actuacions per frenar l’emergència climàtica

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Les diputades d’En Comú Podem al Parlament Marta Ribas i Susanna Segovia han visitat aquest matí Palafolls per conèixer els efectes del temporal Glòria al Maresme.

Ribas i Segovia han passejat, acompanyades per Juan Andrés Osorio, membre de l’Assamblea de Palafolls en Comú, per la zona inundada propera al riu Tordera.

Des d’allà han afirmat que els efectes del temporal Glòria són una conseqüència directa de l’emergència climàtica, contra la qual afirmen que cal lluitar, i que paral·lelament cal prendre mesures immediates per afrontar els efectes directes d’aquesta útlima borrasca.

Susanna Segovia és portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya.

Com a mesures concretes, els comuns aposten per millorar la coordinació entre administracions, declarar l’estat d’emergència climàtica on faci falta i dotar de recursos el territori perquè es recuperi ràpidament.

Les diputades han passat també aquest matí per altres poblacions del Maresme per valorar les afectacions de la borrasca, i afirmen que cal vetllar per les inversions en el servei de Rodalies i també en el manteniment de les rieres per part de l’ACA.

Des dels comuns es considera que cal implementar mesures estructurals per evitar que es continuï degradant el litoral amb uns temporals que cada cop seran més freqüents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics