URGENT

Investiguen les causes del xoc d’un tren contra una viga  a Tordera

Compartiu aquesta història

Un tren de la línia R-1 ha xocat aquest dissabte a la tarda contra una barra de formigó enmig de la via entre Blanes i Maçanet, segons ha informat Renfe. Tot i que en un primer moment, Renfe ha assegurat que l’objecte havia sigut col·locat de manera intencionada, els Mossos han assegurat que les primeres investigacions descarten que es tracti d’un sabotatge.

Els 25 passatgers que viatjaven al comboi no han resultat ferits, i la companyia els va evacuar en autocar des del lloc dels fets, a 2 quilometres de l’estació de Tordera direcció a Maçanet.

Com a conseqüència del succés, s’ha tallat la circulació entre Blanes i Maçanet pràcticament durant dues hores i s’ha habilitat un servei alternatiu amb autobús.

El tren afectat feia el recorregut entre l’Hospitalet de Llobregat, d’on havia sortit a les 14.04 hores, i Maçanet, on tenia previst arribar a les 15.57 hores.

Aquest matí i a causa del fort vent, la circulació de trens s’ha vist afectada entre Vilassar i Mataró, on s’ha hagut de circular per via única acumulant retards de fins a 25 minuts a les línies R1 i RG1. Segons expliquen fonts de la companyia una planxa ha caigut sobre la catenària en aquest tram provocant el tall d’una de les vies. A quarts de 8 s’ha recuperat les dues vies, però amb importants retards.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics