radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Ajuntament espera el nou CAP de salut pel 2025

L’Ajuntament espera el nou CAP de salut pel 2025

Salut

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 405 0

Segons l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la Generalitat preveu substituir l’actual ambulatori de salut per un altre de nou cap al 2025.
Això vol dir que cal allargar la vida de l’actual ambulatori almenys 5 anys més. És per això que actualment l’Ajuntament de Palafolls està pendent de renovar el conveni amb la Corporació de Salut de Maresme la Selva per tal de poder realitzar les millores a l’actual centre sanitari.

L’actual ambulatori és de titularitat municipal, no de la Generalitat, pel que ara l’Ajuntament ha de concretar amb el gestor del servei les millores necessàries per garantir una bona atenció en aquests pròxims 5 anys.
Segons l’alcalde el conveni amb la Corporació feia temps que havia caducat i ara es treballa per poder actualitzar-lo.

Fa uns mesos l’Ajuntament va cedir uns terrenys prop de l’institut per poder fer el nou cap de salut. Fa unes setmanes, però, Salut confirmava a aquesta emissora que el nou cap de salut no era prioritari pel govern català. De fet asseguraven que no havien demanat els terrenys cedits, pero ara sembla que la Generalitat i l’Ajuntament han acordat posar data a la nova infraestructura i esperen inaugurar el nou cap al 2025