URGENT

L’Ajuntament fa bona valoració de la nova Nit de Cap d’Any a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de 6 anys sense celebrar-se, aquest dimarts Palafolls va tornar a comptar amb una nit de festa per donar la benvinguda al nou any 2020.

Va ser, d’una banda, amb les campanades que es van fer davant l’Església de Santa Maria, un acte que va congregar desenes de persones al carrer per menjar el raïm i fer el compte enrere pel nou any.

Seguidament, la festa va seguir al Teatre, amb música de Dj’s fins ben entrada la matinada.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, ha assegurat que des del consistori estan sorpresos i alhora satisfets per la rebuda que la festa ha tingut entre la ciutadania, i ha fet una valoració positiva de com van desenvolupar-se els esdeveniments.

Segons explica Pla, la festa al Teatre es va desenvolupar correctament i sense incidents remarcables, tot i que sí que apunta a les dificultats d’accés per l’aforament limitat amb què es van trobar, especialment, a l’inici de la nit.

La regidora, però, explica que amb el sistema d’entrada viva, permetent l’accés a les persones en funció dels assistents que sortien del recinte, va permetre normalitzar el nombre d’assistents.

La festa de Cap d’Any a Palafolls va comportar diverses afectacions a la mobilitat del centre del poble, amb el tall dels carrers al trànsit i amb la recomanació d’aparcar a la zona de les escoles o bé a l’estacionament de l’entrada del municipi.

Per tot plegat, i després de la festa d’enguany, l’Ajuntament ha assegurat que ja té la vista posada en la celebració del Cap d’Any del proper 2021.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics