URGENT

Blanes prepara la II Cursa Popular Sant Silvestre per final d’any

Compartiu aquesta història

El proper dimarts, 31 de desembre, Blanes acomiadarà l’any amb la segona edició de la Cursa Popular Sant Silvestre, que recorrerà 5km sortint del Passeig de Mar a quarts de 6 de la tarda.

Serà el segonany que el Club Triatló Blanes organitza aquesta activitat, coneguda a Catalunya com La Cursa dels Nassos,  i que s’emmiralla en la coneguda “sansi” que fa més de 50 anys que es fa a Madrid el mateix dia 31.

Es tracta d’una cursa eminentment popular, a l’abast de tothom tant pels iniciats en les curses com els principiants i famílies que la volen fer a peu. Són només 5 quilòmetres de recorregut a peu pla que passarà pels principals carrers de Blanes com el carrer Ample, l’Avinguda del Parlament,  l’Avinguda Joan Carles I, la Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Catalunya, Plaça dels Països Catalans, Passeig de Mar fins el Port, on es farà el darrer gir de tornada fins el lloc de sortida: Passeig de Mar amb Carrer Ample.

El preu de la inscripció també és popular: 6 € les anticipades i 8 € les presencials el mateix dia, sempre i quan, quedin dorsals.

Hi ha un límit de 400 dorsals com a màxim, i el topall d’horari d’arribada de participants es tancarà a 2/4 de 8 del vespre, dues hores més tard que s’haurà fet el tret de sortida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics