URGENT

L’ACEP sortejarà aquest vespre 1.500 euros de la seva campanya de Nadal

Compartiu aquesta història

Serà amb el ja tradicional sorteig que l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls i aquesta emissora duran a terme en directe a partir de les 20,30h del vespre.

Durant aquestes últimes setmanes, els clients que han comprat o consumit als establiments adherits a l’entitat de comerciants palafollencs han pogut omplir diferents butlletes de participació per poder entrar en aquest nou sorteig, que enguany es reparteix entre 6 guanyadors.

Seran un total de 1.500 euros repartits en 6 premis de 250 euros cadascun, i que les persones guanyadores hauran de gastar demà dissabte, la matí, en qualsevol dels establiments associats.

A partir de les 20,30h del vespre caldrà estar molt pendent del telèfon que s’ha apuntat a la butlleta, ja que es trucarà en directe als afortunats o afortunades, que hauran d’agafar la trucada a la primera. Si no ho fan, perdran el premi i es treurà una altra butlleta.

És per això que, com és habitual, l’ACEP demana que el telèfon que es va deixar anotat a la butlleta de participació al sorteig estigui operatiu durant el concurs, i que el participant estigui atent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics