URGENT

Can Batlle estrena espai de calistènia

Compartiu aquesta història
La instal·lació de Can Batlle

Ubicat a l’espai exterior del local jove de Can Batlle, els elements de calistènia i street workout són modalitats esportives que permeten l’entrenament de diferents capacitats físiques mitjançant el propi pes corporal, barrejant moviments de tensió, dinàmics, explosius i introduint acrobàcies en la modalitat del free style.

Aquesta tarda s’inaugurarà aquest nou espai per fer exercici a l’aire lliure, una disciplina que cada cop més guanya adeptes per la possibilitat d’exercitar-se a l’aire lliure i sense res més que el per del propi cos i per tant sense necessitat d’apuntar-se al gimnàs.

Aquest nou espai neix de la demanda feta des dels mateixos joves del local jove Can Batlle, tal i com explica el tècnic de joventut Albert Muñoz.

El parc està ubicat als exteriors del Local Jove Can Batlle, i en poden fer ús persones de totes les edats. L’espai estarà obert sempre, tot i que Muñoz recomana utilitzar un llum propi si es vol fer servir de nit, ja que no hi ha massa il·luminació.

El nou parc de calistènia s’inaugura a les 5 d’aquesta tarda, coincidint amb una «batalla de galls» que també s’ha preparat des de Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics