URGENT

El Club Patí Palafolls celebra dissabte el seu 38 festival

Compartiu aquesta història

Els més de 50 patinadors i patinadores del club palafollenc seran els protagonistes aquest dissabte del 38 Festival de Patinatge de Palafolls que es celebrarà un any més al Palauet.

Enguany s’han previst diferents actuacions i exhibicions que tindran l’espai com a fil conductor.

Un festival que els patinadors porten moltes setmanes treballant i que els permetrà lluir-se davant del seu públic que tornarà a omplir les grades del Palauet.

Joan Bosch, entrenador del Club Patí Palafolls, explica que a banda de les exhibicions dels patinadors palafollencs, també hi ha 8 clubs convidats a la jornada de dissabte.

Es tracta de clubs en els que els palafollencs també han participat dels seus festivals i ara ells tornen la visita en el festival del nostre poble.

A banda dels 8 clubs convidats i dels patinadors locals, el club ha convidat a figueres rellevants del món del patinatge. Així hi haurà diferents campions i campiones sobre el parquet del Palauet. Entre ells Pere Marsinyach la figura més rellevant del patinatge nacional. Marsinyach és l’actual, i per segon any consecutiu, numero 2 del món en patinatge artístic.

El Festival del Club Patí Palafolls començarà a les 6 de la tarda al Palauet. L’entrada costarà 4€ que serà un donatiu per ajudar al club. També hi haurà el sorteig de diferents regals i servei de bar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics