URGENT

L’Institut celebra demà l’últim Poesia als Barracons de l’any amb Enric Casasses

Compartiu aquesta història
Foto: Benet Garcia / Poesia als Barracons

El cicle cultural arriba demà al seu tercer recital d’aquest curs 2019-2020, l’últim d’aquest any.

Aquesta nova sessió tindrà com a protagonista al poeta Enric Casasses, que es trobarà amb els alumnes a la biblioteca de l’institut al punt d’un quart menys cinc d’1 del migdia, en el que serà l’última classe de literatura d’enguany pels estudiants de 1r de batxillerat.

Segons expliquen els organitzadors del cicle, l’obra d’Enric Casasses inclou «familiaritat amb tots els estils i èpoques de la poesia, des dels trobadors fins a les avantguardes».

En paraules del músic Pascal Comelade, Casasses «pot parlar sense impostura del punk i els trobadors, dient i demostrant per què Salvat-Papasseit i Tom Waits són iguals».

A banda de poeta, Enric Casasses és també traductor i ha reeditat els Dimonis de Jacint Verdaguer, la narrativa de l’escriptor barceloní Juli Vallmitjana o la poesia de Caterina Albert.

La tercera sessió del Poesia als Barracons d’enguany, com la resta, són obertes al públic en general. La iniciativa es va posar en marxa ja fa 9 anys, amb l’objectiu de difondre la cultura entre els joves estudiants de l’institut de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics