URGENT

La federació catalana de futbol Sala crida al palafollenc Thiago a la selecció Aleví

Compartiu aquesta història
Thiago, a primera fila amb pantalons blancs i samarreta blava, en el primer entrenament. FCF

Les seleccions catalanes Benjamí, Aleví i Infantil, masculina i femenina, de Futbol Sala, han realitzat aquest passat cap de setmana el primer entrenament de la temporada al Pavelló de Can Cases a Martorell.

Ha estat la primera sessió d’entrenament dels combinats catalans després de disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. Uns campionats celebrats a Blanes a principis de mes i que són una de les cites més importants de l’any pels jugadors de futbol sala ja que serveix per ajudar als seleccionadors catalans a confeccionar les primeres convocatòries de les seves respectives categories.

En el cas de la selecció catalana de futbol sala aleví, el seleccionador Gerard Pusó ha convocat a una llista formada per 18 jugadors d’un total d’11 clubs diferents. Entre els seleccionats hi ha Thiago Partearroyo, un dels jugadors de l’Aleví A del club San Luis de Futbol Sala.

Thiago porta 6 gols en el que va de campionat, l’últim el que va obrir la llauna al Palauet diumenge en l’enfrontament contra el Barça.

Les Seleccions Catalanes Base de Futbol Sala tornaran a la feina aquest diumenge 22 de desembre amb el segon entrenament de la temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics