URGENT

Els geganters preparen una nova festa solidària amb el Tió com a protagonista

Compartiu aquesta història

Mica en mica es van apropant les festes de Nadal, i amb elles es multipliquen els actes que se celebren arreu per commemorar-les.

D’entre els símbols de la tradició nadalenca a casa nostra destaca el Tió, que a Palafolls es farà cagar el proper dissabte.

Serà amb una nova Festa del Tió a càrrec de la Colla Gegantera de Palafolls, entitat que ja s’ha encarregat en anteriors anys d’aquesta iniciativa.

Enguany la festa s’allarga i ja al matí els nens i nenes que ho vulguin podran alimentar el tió amb productes que no es facin malbé a curt termini, com galetes, cacau en pols, pasta o d’altres. Uns aliments que ajudaran al tió a alimentar-se i el que quedi servirà per a finalitats solidàries. Els qui duguin menjar podran també participar al migdia a les activitats organitzades per «What’s Fun!». Serà una sessió de contes en llengua anglesa i posteriorment un taller per decorar ninots de gingebre.

Amb l’estòmac ben ple, a la tarda serà el moment de fer cagar el tió. Ho explica Xavier Salicrú, cap de colla dels Geganters

Enguany el tió Solidari dels Gegants de Palafolls es farà al Fòrum Palatiolo i una altra de les novetats és l’actuació de nadales a càrrec dels grallers i timbalers de la colla de gegants de Palafolls. Serà mitja hora abans de fer cagar el tió, a quarts de 6.

Enguany serà la desena edició del Tió Solidari que cada any organitza la Colla de Gegants de Palafolls,que enguany també ha celebrat el seu 10è aniversari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics