URGENT

Palafolls recapta 3650€ per la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Xifra record en la recaptació solidària de les activitats que cada any s’organitzen a Palafolls entorn a la Marató de TV3. Durant el cap de setmana s’han fet diferents activitats al nostre municipi amb la intenció de recollir fons per la investigació de les malalties minoritàries, la causa de la Marató d’aquest any.

La primera de les activitats va ser la Marxa Solidària de les escoles organitzada dissabte al matí. Es van vendre 635 dorsals per a la marxa, el que suposa una recaptació de 1900€ que van directament a la causa solidària de la tv catalana.

La cursa es va desenvolupar en un to clarament festiu i participatiu i un cop acabada la marxa els participants van gaudir d’animació i d’una merescuda xocolata desfeta.

Ahir diumenge, coincidint amb el programa de la Marató, el Casal d’Homes va tornat a omplir el Fòrum Palatiolo amb el seu ja tradicional vermut solidari que va vendre 178 racions, el que suposa 1170€ per la Marató. No van ser més, perquè es va exhaurir les existències previstes pels organitzadors. A banda del vermut es van fer actuacions a l’escenari del Fòrum Palatiolo.

A la tarda , va ser el torn de la Puput que sempre organitza la seva tradicional quina de Nadal la tarda de la Marató. Habitualment hi dedica un parell de tirades a la causa de lla tv catalana:una amb un lot donat per alguns comerços locals i un altre de la Penya Barcelonista. Les dues tirades van aconseguir una recaptació propera als 600€.

Així, les tres activitats organitzades enguany al nostre poble pel teixit associatiu de Palafolls ha aconseguit recaptar entorn els 3650€ per a la investigació de les malalties minoritàries. Una xifra molt superior a la de l’any passat, quan es van aconseguir uns 2000€ en les activitats organitzades a Palafolls per la Marató de

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics