URGENT

Els alumnes de 6è i 1r d’ESO de Palafolls ofereixen una cantata de nadales en anglès

Compartiu aquesta història

Uns 200 alumnes de sisè de les escoles de Palafolls, Mas Prats i les Ferreries, i de primer d’ESO de l’Institut Font del Ferro han ofert aquest matí una cantata de nadales en anglès oberta a tothom  a la Plaça de Poppi.

En les últimes setmanes els alumnes han treballat conjuntament en les 3 nadales que han ofert avui al públic, majoritàriament familiars i amics.

Una activitat inclosa dins la coordinació dels centres educatius pel que fa a la promoció de l’anglès. Ho explica Rosa Martínez directora de l’Institut de Palafolls.

La d’avui és la 5a edició que  es fa de la cantata i cada una de les tres cançons han estat cantades per alumnes tant de primària com de secundària. Els temes han estat “Jingle Bell Rock”, “Holli Jolly xmas”  i “All i want for xmas is you” . Tres populars nadales en anglès que els alumnes han acompanyat amb coreografies.

Tot amb la finalitat de millorar l’aprenentatge de l’idioma per tal que, sobretot els alumnes de sisè, arribin amb una millor preparació a l’institut. Per a Núria Bel, mestre d’anglès de Ferreries, és un activitat molt enriquidora per a tots els alumnes.

Des de l’institut, es manté que els alumnes estan il·lusionats amb l’experiència, ja que l’any abans havien participat quan eren de 6e de primària.

La trobada ha reunit a nombrosos pares i mares dels alumnes, i també d’altres estudiants dels centres que han assistit a la trobada.

 

Podeu veure l’actuació sencera aquí 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics