URGENT

L’Ajuntament de Malgrat rescindirà el contracte amb l’empresa de les obres del Passeig Marítim

Compartiu aquesta història
Imatge de les obres del passeig aquest passat estiu – Foto: RP

El govern de Malgrat ha convocat un ple extraordinari urgent per aquest proper dilluns a les 6 de la tarda per debatre la rescissió del contracte amb l’empresa encarregada de les obres de reforma del Passeig Marítim.

Segons els informes tècnics, informa el consistori, els motius de la rescissió del contracte amb l’empresa és la diferència econòmica entre l’Ajuntament i l’empresa adjudicatària «per preus contradictoris i excessos d’amidaments», i que han sorgit durant la primera fase dels treballs i que afectarien a la segona.

Segons informa l’Ajuntament, la discrepància pel que fa a partides de preus contradictoris és d’entorn als 743 Mil euros, mentre que pels excessos d’amidaments la xifra és d’entorn als 147 Mil euros.

El ple extraordinari de dilluns inclourà dos punts a l’ordre del dia. D’una banda, la ratificació de la urgència de la sessió; de l’altra, la resolució del recurs interposat per l’empresa responsable de les obres del Passeig Marítim i l’inici de l’expedient de resolució del contracte.

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Malgrat, després del ple tindrà lloc una roda de premsa del govern municipal. A la vegada, el consistori ha informat que durant aquesta setmana vinent l’alcalde, Joan Mercader, i el primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, es reuniran amb els veïns i veïnes del passeig per informar-los com han anat les obres fetes fins a data d’avui i el que es farà a partir d’ara.

La reunió se celebrarà dimecres dos quarts de 9 del vespre a la Biblioteca la Cooperativa. La trobada es repetirà també el dia 10 de gener. D’altra banda, els representants del govern malgratenc es reuniran també, en aquest cas el proper dijous, amb els comerciants i hotelers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics