URGENT

La sortida a Ax Les Thermes del gener ja escalfa motors

Compartiu aquesta història

Com ja és tradició de fa anys, la Comissió d’Agermanament de Palafolls organitza una sortida al municipi francès d’AX Les Thermes.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, enguany la sortida tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de gener, d’aquí a poc més d’un mes.

Com és habitual, per participar-hi la comissió obrirà places un dia determinat, encara per concretar, i les inscripcions es limitaran a 70 persones.

La sortida d’aquest proper 2020 mantindrà el seu programa habitual, compartint un cap de setmana amb els veïns i veïnes d’Ax i gaudint de les pistes d’esquí, les termes i els entorns de la població. Com és també habitual, els amfitrions francesos oferiran un sopar de germanor el dissabte a la nit.

Antonio Molina és responsable de la Comissió d’Agermanament de Palafolls.

El fet que la sortida sigui atractiva i a preus econòmics, explica Molina, fa que les 70 places que s’ofereixen s’esgotin amb molt poca estona en el moment en què s’anuncien, malgrat que es tracti d’una sortida que es fa just després de les vacances de Nadal.

La Comissió d’Agermanament farà públic en els propers dies, i abans de les festes de Nadal, la data de les inscripcions a la sortida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics