radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Blanes signa un conveni amb la Discoteca Arena per lluitar contra l’incivisme

Blanes signa un conveni amb la Discoteca Arena per lluitar contra l’incivisme

Societat Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 800 0

Tal i com ja passa amb altres locals nocturns, l’Ajuntament ha signat aquest dimarts un conveni amb aquesta discoteca per tal de corregir situacions d’incivisme i de problemes de seguretat ciutadana que s’ha detectat a l’entorn de la zona d’oci nocturn.

Amb el conveni, l’establiment s’ha compromès a tres principals accions. La primera retirar els recursos contenciosos administratius contra l’Ajuntament. En segon lloc, també renuncien a altres accions jurídiques, en especial de reclamació de responsabilitat patrimonial pels possibles efectes econòmics negatius arran dels diferents decrets municipals que avancen l’horari de tancament de la discoteca. Per últim, Arena es compromet a diverses accions per intentar apaivagar els conflictes que sovint s’originen al voltant d’aquest establiment. Així la discoteca incorporarà 8 controladors cívics a l’exterior del local, i que també actuaran al bus gratuït que es posarà en marxa una hora abans de l’horari de tancament.

Aquest bus connectarà l’estació de bus i l’estació de Renfe amb la Discoteca Arena, sense cap altra parada. Seran dos autobusos de 55 places que aniran recollint els clients que vagin sortint de la discoteca fins a la completa evacuació del local i els seus entorns immediats. Això evitarà que els joves vagin a peu fins l’estació, ja que en el recorregut també eren habituals els actes vandàlics.

El local també es comprometa a no rebaixar el per de l’entrada per sota dels 15€ i que les invitacions siguin vàlides només per a majors de 18 anys.

A més, dins el local, els clients lluiran un braçalet que serà de color diferent pels menors d’edat, cosa que ajudarà a controlar la venda de begudes alcohòliques. Aquest conveni es revisarà al setembre per veure si ha aconseguit els objectius marcats.