URGENT

A la venda els dorsals per participar a la Marxa Solidària per la Marató de les escoles de Palafolls

Compartiu aquesta història

Durant les tardes d’aquesta setmana, fins aquest proper divendres, les escoles de Mas Prats i Ferreries posen a la venda els dorsals per participar o col·laborar a la Marxa Solidària d’aquest dissabte, i que vol recaptar diners per la Marató de TV3.

Amb els preparatius ja gairebé a punt, durant els dies previs a la marxa, des dels dos centres escolars de Palafolls se surt al carrer de 4 a 5 de la tarda per vendre els dorsals, que han estat confeccionats a mà pels alumnes del centre, i els beneficis dels quals aniran destinats a la investigació de les malalties minoritàries, causa a la qual es dedica enguany la Marató de la televisió pública catalana.

Anna Miranda, cap d’estudis de l’Escola Les Ferreries, n’ha parlat a aquesta emissora.

La Marxa Solidària per la Marató es va celebrar per primera vegada a Palafolls l’any passat, i Miranda explica que enguany es manté el mateix esperit, aquest cop sumant esforços amb l’escola Mas Prats, impulsora de la iniciativa el 2018.

A més, segons explica la cap d’estudis, el mateix dissabte en què se celebrarà la marxa també es vendran dorsals, els quals també podran fer servir persones que no participin a la marxa però vulguin accedir a l’espai lúdic infantil que hi haurà a la zona.

La Marxa Solidària de les escoles de Palafolls se celebra el dia abans que es dugui a terme la Marató de TV3, que tindrà lloc aquest proper diumenge; un dia en el qual Palafolls també organitzarà altres iniciatives de suport a la campanya, com el vermut solidari que ha preparat el Casal d’Homes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics