URGENT

El renovat TastABlanes Nadal tanca amb èxit la seva segona edició

Compartiu aquesta història

La segona edició d’aquesta mostra gastronòmica de Blanes, que es va celebrar per primera vegada l’any passat, ha tingut lloc aquest passat dissabte al Passeig de Dintre d’aquesta ciutat veïna.

Segons l’Ajuntament, l’edició d’enguany ha suposat un salt qualitatiu respecte la primera edició celebrada el 2018, degut a una millora de la seva presentació.

La mostra va muntar al cèntric passeig blanenc diverses parades de fusta on s’oferien propostes gastronòmiques a càrrec d’establiments i empreses del sector alimentari del municipi.

El TastABlanes nadalenc ha venut aquest cop entorn als 1.500 tiquets de degustació, una xifra superior a l’any passat, i que es podien utilitzar en les diferents parades dels establiments blanencs, i on s’hi oferien entre tres i quatre tastets representatius.

Segons l’Ajuntament de Blanes, la intenció de la iniciativa era posar en valor la diversitat i riquesa del sector gastronòmic del municipi, agrupant els diferents locals i empreses del municipi.

El segon TastABlanes va comptar també amb l’actuació del cantant Jordi Ninus en un dels extrems del recinte firal.

La iniciativa estava organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics