URGENT

Diversitat d’opinions veïnals entorn a les obres de Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Avui fa just una setmana arrencaven les obres de reforma del carrer Roig Jalpí, en el seu tram comprès entre el Camí del Castell i el camí antic de Tordera.

Després del replanteig inicial, aquests dies al carrer ja hi treballen diverses màquines, i les obres ja es fan totalment visibles, especialment per l’obertura del ferm, que es renovarà totalment.

Alguns del veïns de la zona amb els quals ha pogut parlar aquesta emissora tenen opinions diverses entorn a aquests treballs, que inevitablement comporten afectacions a la mobilitat de la zona i als accessos.

Alguns dels residents a Roig i Jalpí i carrers propers que han volgut fer declaracions a aquesta emissora coincideixen en remarcar els problemes d’aparcament que comporten les obres.

Alguns d’ells no estan satisfets amb la data en què s’han iniciat les obres, i també consideren que hi ha hagut poca informació al voltant d’aquests treballs per part de l’Ajuntament.

D’altres, en canvi, es mostren esperançats per una millora de la zona un cop finalitzin els treballs i accepten que l’afectació a l’estacionament és necessària per poder tirar endavant el projecte, i alguns d’ells s’esperen a opinar un cop acabin les obres.

Són declaracions d’en José Antonio, en Jaume i en José.

Durant aquests dies en què les obres estan en marxa el trànsit de vehicles s’ha modificat per tal d’adequar-se al tall de Roig i Jalpí.

Així, els vehicles que accedeixen a Palafolls pel camí de la Ginesta i que volen dirigir-se al centre urbà han de desviar-se pel carrer Can Batlle fins al camí del Castell, i d’allà baixar fins a la cruïlla on s’inicien les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics