radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Escoles de Blanes i Malgrat organitzen recollides de sang solidàries

Escoles de Blanes i Malgrat organitzen recollides de sang solidàries

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 466 0

L’escola Mn. Joan Batlle de Blanes i les Escoles Fonlladosa de Malgrat estan treballant per ultimar les seves respectives campanyes de donació de sang obertes a tothom i que es faran en els propers dies.

Més enllà de les extraccions, que van a càrrec del Banc de Sang, els escolars treballen un projecte de conscienciació i sensibilització entorn a la necessitat de donar sang de forma solidària.

Donació a Ms Joan Batlle el passat març

La campanya de captació de donants a l’Escola Mn. Joan Batlle de Blanes va a càrrec dels alumnes de 6è de Primària. És el segona vegada que es fa aquesta iniciativa . Al passat mes de març es van aconseguir 46 donacions i una 20a de persones que finalment no van poder donar sang.

Enguany les donacions es faran dilluns de12h a 14h i de 15h a 19h a la Biblioteca del centre.

Uns dies més tard, dijous dia 12, les Escoles Fonlladosa de Malgrat també organitzen una campanya de donació de sang. Tot i que és un projecte dels alumnes de 3er d’ESO s’hi implica tota la secundària. Ahir va ser el dia més important de la campanya de sensibilització ja que els alumnes van sortir al carrer per fer-se veure i explicar amb una cercavila, música, balls i taules informatives la iniciativa de la donació de sang. La Laia, una alumne de l’escola ho explicava ahir al Palafolls en Xarxa.

Serà el 4t any que els alumnes del centre organitzen aquesta activitat i l’any passat van assolir prop de 230 donacions. Els alumnes que organitzen la recollida saben perfectament la importància de donar sang.

Les donacions al Fonlladosa seran el dijous dia 12 de 9h a 13h30 i de 15h a 20h30 del vespre