URGENT

Jornada complicada pel Sènior del CB Palafolls, que perd a Figueres

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana ha deixat resultats complicats per alguns dels equips del bàsquet palafollenc que jugaven aquesta jornada. Un d’ells ha estat el Sènior, que no acaba de trobar el ritme de joc i que ha tornat a perdre aquesta última jornada.

Ha estat en un partit fora de casa, a la pista de l’Escolàpies Figueres, en què l’equip palafollenc ha acabat perdent tot i registrar alguns parcials igualats.

El primer quart va haver-hi un parcial de 23 a 10, però de cara al 2n i tercer quarts aquests marcadors van ser més equilibrats, amb parcials de 17 a 18 i de 17 a 15 respectivament. El darrer període, però, va acabar decantant la balança a favor dels locals, que es van acabar imposant de 20 punts, 72 a 52.

D’una manera similar li van anar les coses a l’equip del Sots 25, que jugava a la pista del Cassanenc aquest cap de setmana. L’equip palafollenc va caure de 30 punts, 86 a 56, davant del conjunt segon classificat a la lliga.

Àlex Sacristan, capità del Sots 25, fa valoració i explica l’evolució del partit d’aquest dissabte a Cassà.

L’equip palafollenc s’enfrontarà aquesta propera jornada al Bàsquet Vedruna Palamós, que visitarà el Palauet aquest dissabte al vespre.

D’altra banda, molt millor li van anar les coses a l’equip del Sots 21, que continua en ratxa imparable de victòries i que va imposar-se al CB Roses també dissabte.

Els palafollencs van imposar-se per un resultat de 42 a 58. Amb aquesta nova victòria l’equip segueix líder amb tots els partits guanyats.

També li van anar bé les coses a l’equip del Júnior, que s’imposava a casa contra el Bàsquet Bufalà per 73 a 56, una victòria que deixa als palafollencs en 6a posició amb 5 partits guanyats i 5 de perduts.

Per la seva banda, els Minis van tornar a tenir una jornada complicada. L’equip A va caure 67 a 21 a la pista de l’Alella, mentre que el B perdia 57 a 7 contra el Bàsquet Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics