L’Amateur empata a 0 a casa i el Cadet guanya i escala a la segona posició

El primer equip del CD Palafolls jugava aquest cap de setmana contra el Ca l’Aguidó de Blanes a casa, al Palastàdium Lluís Moner.

El partit va acabar sense gols, amb un empat a 0 al marcador que dona sol un punt a l’Amateur palafollenc. L’equip és ara 3r a la lliga amb 23 punts, a quatre del Breda -segon classificat- i a cinc del Blanes -líder del grup 28 de la lliga de Quarta Catalana.

L’entrenador de l’equip, David Gascons, considera que la primera meitat va ser millor pel conjunt palafollenc, però que el partit es va decantar pels visitants al segon temps. Malgrat tot, espera capgirar la situació al proper partit aquest dijous contra l’Olímpic Malgrat.

Per la seva banda, qui va signar millor resultat va ser l’equip del Cadet, que rebia també a casa el Juve-Lloret Futbol Club. Els palafollencs van encetar el marcador aviat, al minut 65, amb un primer gol de Julen Scotti, i amb el resultat d’1 a 0 es va arribar al descans.

Ja al segon temps, els visitants van marcar el gol de l’empat a 1, i al minut 69 Pol Samper, del cadet palafollenc, aconseguia avançar l’equip amb el gol del definitiu 2 a 1.

Aquest resultat significa una nova victòria consecutiva pel Cadet, que suma 3 punts i aconsegueix pujar a la segona posició, que ocupa amb 19 punts. Són els mateixos que té el Malgrat, que és líder de la classificació.

En pàgina de futbol, aquesta passada jornada ha deixat una derrota per l’equip de Primera Divisió del San Luis, que viatjava a Porqueres aquest diumenge.

L’equip palafollenc va acabar perdent 4 a 3 un partit molt igualat i en què, fins als darrers compassos, va anar alternant el lideratge del marcador. Amb aquesta derrota, el primer equip del San Luis continua 4t de la lliga amb 10 punts.

Una situació totalment diferent és la que va viure l’equip Femení de Segona Divisió, que s’imposava a l’enfrontament d’ahir diumenge a casa contra el Manlleu, líder de la lliga.

Tot i que els visitants van encetar el marcador al minut 4, les palafollenques van aconseguir endur-se la victòria gràcies a dos gols de Naranjo i Zamora.

L’Antonio, tècnic de l’equip, fa bona valoració del paper de l’equip.

L’equip palafollenc és ara 7è a la lliga amb 12 punts.

Per la seva banda l’equip Juvenil de Primera Divisió jugava a la pista del Lloret Costa Brava, i només va aconseguir treure’n 1 punt després d’un partit sense gols.

Després d’aquesta jornada, el Juvenil es manté a la segona posició de la classificació, que ocupa amb 17 punts.

Una de les creus de la jornada la va protagonitzar l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que perdia 4 a 2 a la pista del Manresa, amb dos gols de Díaz. L’equip, que encadena amb aquest resultat la 3a derrota consecutiva, es manté en 8a posició amb 14 punts.