URGENT

Malgrat suspèn el cobrament de les contribucions del passeig marítim

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local, ha aprovat aquest dijous suspendre el cobrament de les contribucions especials de la segona fase de les obres del Passeig Marítim.

Problemes en els pluvials en dies de pluja, divendres passat al passeig. RP

El consistori no aclareix perquè atura el cobrament de les quotes i només informa que en els pròxims dies farà una compareixença pública per explicar amb detall la situació de les obres del Passeig Marítim.

La remodelació integral del passeig marítim es va plantejar en dues fases. La primera, que havia d’executar-se abans d’aquest estiu, es va allargar fins ben entrada la temporada turística provocant malestar entre els veïns, comerços i hotelers del tram afectat. Un tram que de fet no està finalitzat: els espais destinats a zona verda estan oblidats, sense arbrat, amb tanques d’obres i amb problemes d’evacuació d’aigües en dies de pluja.

La segona fase, que ha de finalitzar la transformació del passeig fins Santa Susanna estava previst que comencessin aquesta tardor, per tal de finalitzar definitivament els treballs abans de la nova temporada turística.

De moment el govern de Malgrat no especifica quan es començaran les obres de la 2a fase i es limiten a assegurar que es finalitzaran «durant aquest mandat».

Les obres del passeig han estat una arma llancívola entre el govern actual i l’anterior que es responsabilitzen mutuament dels problemes, retards i contratemps viscuts per aquest projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics