Les obres de reforma del carrer Roig i Jalpí començaran aquest proper dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El projecte començarà a agafar forma a partir d’aquesta setmana que ve, amb l’arrencada de les obres de millora d’aquest carrer des del seu inici, a la cantonada del camí del Castell, i fins al camí antic de Tordera.

Està previst que els treballs de reforma d’aquest carrer es coordinin amb altres treballs previstos a la zona, com són la creació d’un nou pluvial per recollir les aigües, el pas de la canonada d’aigua per abastir el polígon industrial i el pas de la fibra òptica.

En parla el regidor d’Urbanisme Jordi Villaret.

Els treballs que començaran dilluns comportaran diferents afectacions a la mobilitat de la zona. En aquest sentit, i segons ha informat l’Ajuntament, al llarg de la setmana que ve s’anirà restringint l’accés al carrer Roig i Jalpí, que acabarà quedant inaccessible a mesura que avancin els treballs de reforma.

El consistori ha informat que quedaran tancats els carrers Roques d’en Quim, Camí de l’Esperança i Joan XXIII. Per cobrir la manca de places d’estacionament s’habilitarà un aparcament pels vehicles dels veïns de la zona a l’esplanada de sorra just davant del Palastàdium Lluís Moner.

De forma paral·lela, també s’ha estat senyalitzant la zona per indicar la prohibició d’estacionar, que entrarà en vigor el mateix dilluns dia 2 a les 9 del matí en tot el tram afectat. A la vegada, també es col·locaran senyals d’accés restringit al Polígon Industrial Nord, a les rotondes del Bershka i de la carretera N-II a Tordera, per avisar de les afectacions als conductors que accedeixin a Palafolls pel camí de la Ginesta.

El projecte de millora del carrer Roig i Jalpí preveu reasfaltar tota la via, refer les zones d’estacionament en bateria dels voltants del camp de futbol, les parades de bus i, també, tot el tram de voreres i passos de vianants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics