URGENT

Els alumnes de les escoles i guarderies col·laboren en els nous llums de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, a quarts de 7, es donarà el tret de sortida a les festes de Nadal a Palafolls amb l’encesa de la nova decoració nadalenca.

Decoració que han fet els escolars. RP

A banda dels llums renovats als principals carrers amb nous elements llogats, enguany s’ha apostat per involucrar als alumnes de les escoles de Les Ferreries i de Mas Prats als qui també s’han unit els petits de l’escola bressol a l’hora de decorar el nostre municipi per a les festes.

Ja fa unes setmanes que a les aules s’ha treballat amb elements reciclables, bàsicament ampolles d’aigua de plàstic, que s’han pintat de colors diferents i han incorporat llums leds.

Aquestes ampolles decorades s’han incorporat a la il·luminació nadalenca i, concretament, es situaran a la plaça del Fòrum Palatiolo, justament des d’on avui es farà l’encesa de l’enllumenat.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que aquesta tarda es pacificarà el centre de Palafolls perquè els alumnes palafollencs puguin gaudir dels jocs gegants que s’hi instal·laran. En aquest sentit, segons la regidora, és una forma d’agraïment a la seva col·laboració amb la nova decoració nadalenca.

La festa d’aquest vespre es farà a partir de les 5, coincidint amb l’hora que els alumnes surten de classe. Mentre s’espera a que es faci fosc, els nens i nenes gaudiran de jocs gegants i xocolatada i a quarts de 7 es farà l’encesa de llums de Nadal a Palafolls.

Pla explica que els alumnes, a més, han col·laborat també en la decoració dels comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

L’Ajuntament ha convidat a tothom a participar en aquesta encesa de llums de Nadal, que serà el preludi d’un cap de setmana carregat amb activitats per donar la benvinguda a les properes festes nadalenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics