radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Noves places pel planetari del cap de setmana

Noves places pel planetari del cap de setmana

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 804 0

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Palafolls va obrir les inscripcions per participar, aquest dissabte vinent, en diferents sessions d’un planetari per a infants i joves del nostre municipi.

La demanda va ser molt superior a les 200 places disponibles en un primer moment. Davant d’això, el consistori va ampliar el nombre de sessions previstes per poder encabir a tots els que havien demanat plaça a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Segons Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament de Palafolls, la demanda va desbordar les expectatives i es va treballar per reubicar les persones sol·licitants.

D’aquesta manera, el planetari passava de les 8 sessions previstes inicialment a les 12. Malgrat tot, s’han detectat diversos casos de famílies que no van ser a temps d’inscriure els seus infants en aquesta activitat d’observació d’estels i constel·lacions en un planetari inflable. És per això que, ahir, l’Ajuntament anunciava que avui dimecres, a partir de les 6 de la tarda, obrirà noves places.

Segons informa el consistori, s’han programat 4 noves sessions de planetari de 45 minuts i per a 25 places cada una. Seran doncs, un centenar de noves places, a més d’alguna vacant disponible en els grups ja ofertats.

Amb aquests nous torns seran finalment 16 els grups previstos per visitar el planetari, el doble de les sessions previstes inicialment, que es repartiran entre el dissabte i el diumenge.

Cada torn està destinat a un grup d’edat determinat ja que l’activitat s’adequa a les edats dels participants. Hi ha grups de 3 a 7 anys, grups a partir de 7 anys i dos grups més per a participants de més d’11 anys.

Qui vulgui inscriure’s podrà fer-ho a través del formulari en línia que habilitarà el consistori a la seva plana web: palafolls.cat a partir de les 6 de la tarda.

Caldrà que els sol·licitants seleccionin una de les sessions proposades atenent a l’edat del participant.