URGENT

Empresaris del polígon i Ajuntament es reuneixen per posar en comú l’estat de les obres de millora

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Palafolls una reunió del govern local amb una trentena d’empresaris del polígon nord del municipi.

L’objectiu de la trobada era, d’una banda, traslladar als responsables de les empreses de la zona l’estat del projecte de millora del polígon, el calendari d’execució de les obres i el que inclouen els treballs.

Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, explica que les obres han de servir per solucionar els dèficits de serveis del sector, i considera que cal convertir la zona en un polígon de referència a nivell d’activitat econòmica.

Durant la reunió també s’ha posat damunt la taula la intenció de continuar fent passos endavant per crear una nova associació d’empresaris de la zona.

L’objectiu, segons explica l’alcalde, és poder comptar amb un interlocutor a nivell intern per poder gestionar les obres i el posterior manteniment, així com de cara a altres àmbits superiors.

Alemany ha explicat que la reunió ha servit per marcar un calendari d’actuacions a nivell d’obres i també de neteja, així com s’han començat a traçar ja les relacions entre les diferents empreses.

L’Ajuntament i els empresaris del polígon s’han emplaçat a una següent trobada d’aquí a entre 4 i 6 mesos per revisar els calendaris i l’estat de les obres, que ja estaran en marxa.

A la reunió d’aquest matí a l’Ajuntament hi han assistit l’alcalde i la resta de membres del Govern palafollenc, tècnics del consistori i una trentena d’empresaris del polígon de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics