URGENT

L’Amateur s’imposa al camp del líder i es consolida en la part alta de la taula

Compartiu aquesta història

Cap de setmana positiu pels principals equips del CD Palafolls, entre ells l’Amateur, que s’enfrontava al camp del Blanes, líder de la lliga.

L’equip palafollenc va agafar les regnes d’un partit que van acabar guanyant per un resultat d’1 a 3, amb dos gols de Raúl Amorós i un de Marcos Martín.

Amb aquest resultat l’equip es consolida a la 3a posició. David Gascons, entrenador de l’amateur palafollenc, fa bona valoració del partit i del treball de la plantilla.

Una altra bona jornada la va protagonitzar l’equip del Cadet, que guanyava aquest dissabte a l’Hostalric, equip contra el qual va imposar-se per 3 a 0, amb 2 gols de Martínez i un d’Andrade.

L’equip del Cadet també és 3r a la seva lliga, la de 2a Divisió, on està empatat a 16 punts amb el Malgrat i se situa a només 2 punts del Tordera, líder de la classificació.

En pàgina de futbol sala, la jornada va deixar una victòria pel primer equip del San Luis, que s’enfrontava al Lloret COsta BRava ahir diumenge. L’equip va imposar-se 7 a 5 amb gols de Sánchez, Serra i Fernández, i ara és 4t a la lliga amb 10 punts.

Per la seva banda, l’equip aleví de Divisió d’Honor va caure dissabte contra l’Industrias Santa Coloma per 2 a 3, amb gols de Díaz i Xart. Amb aquesta derrota l’equip cau a la 8a posició, que ocupa amb 14 punts.

D’altra banda, l’equip Femení de Segona Divisió va perdre 7 a 0 davant del Futsal Aliança Mataró, una derrota que fa baixar l’equip a la 8a posició, que ocupa amb 9 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics