radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » La Focal reconeix Ràdio Palafolls en la gala del 10è aniversari dels Docus a la Fresca

La Focal reconeix Ràdio Palafolls en la gala del 10è aniversari dels Docus a la Fresca

Ràdio Palafolls

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 388 0

Aquest passat divendres es va celebrar al Teatre de Blanes la gala del 10è aniversari dels Docus a la Fresca una iniciativa de l’entitat cultural La Focal de la ciutat veïna que enguany ha tancat la seva desena edició.

Durant la gala, l’entitat va guardonar a productors i directors de documentals de Blanes i va recordar en diferents vídeos retrospectius els prop de 70 documentals que s’han visionat en aquests anys de Docus a la Fresca.

També es van guardonar a ONG com Open Arms, que va ser present a la gala a través una representació de conscienciació de les morts al mediterrani.

També es van premiar a un grup de mitjans de comunicació, entre ells aquesta casa, pel seu suport a la iniciativa, com TV3, El Punt Avui o el Celobert.

Docus a la Fresca ofereix cada any diferents projeccions de documentals a l’aire lliure. Són treballs crítics i compromisos de temàtiques diverses. Ja són més de 70 els documentals que ja s’han vist a través d’aquesta iniciativa impulsada per la Focal amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

Mostra de l’estil i de la qualitat de la selecció són les projeccions vistes en l’edició d’enguany, celebrada entre setembre i octubre.

S’ha prioritzat reveure alguns treballs locals com Davant del Mar, sobre la història de la Casa del Poble de Blanes, El darrer mestre d’aixa, sobre l’art de treballar la fusta per fer els vaixells o Pinya de Rosa sobre el moviment en defensa d’aquest paratge blanenc. També s’han vist els documentals Me llamo Violeta, entorn la vida de la filla de Nacho Vidal o Leo a la Vida.