URGENT

Palafolls diu «No» a la violència masclista amb diversos actes demà, 25-N

Compartiu aquesta història

El nostre municipi fa front comú contra la violència masclista durant la jornada de demà dilluns, 25 de novembre, en el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones.

A partir de les 9 del matí el Casal de la Dona donarà el tret de sortida a una jornada reivindicativa que s’estendrà per tot el municipi. Serà amb la inauguració de l’ambientació creada entorn a la commemoració del 25-N.

La decoració, que es mantindrà fins el dijous 5 de desembre, es podrà veure, en horari de matí, de 9 fins a dos quarts d’1 del migdia, i a la tarda de 5 a 8 del vespre. L’entrada és lliure i està oberta a tota la ciutadania.

Durant tot aquest diumenge i també ahir dissabte, el mateix Casal de la Dona ofereix passis del Projecte Dona, una creació col·lectiva a favor de la igualtat de gènere.

A partir de dos quarts de 12 del migdia, davant l’Ajuntament de Palafolls, es farà la lectura del manifest contra la violència masclista, a càrrec d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de la Font del Ferro.

Es tracta d’un acte també obert a tota la població, i en què també hi participarà la companyia Mayèutica Teatre, que hi durà a terme «El crim dels llençols blancs», una performance sobre la violència masclista.

A partir de dos quarts de 7 del vespre, al Casal de la Dona, es projectarà la pel·lícula «Flor del Desierto», sobre la vida de la model somali Waris Dirie.

Per la seva banda, durant tot el dia i de manera paral·lela, l’Institut de la Font del Ferro durà a terme la «Fira de l’Amor».

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics