URGENT

Palafolls enceta els actes de celebració de Santa Cecília, patrona de la música

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, l’EMMiD ha acollit el primer dels actes de celebració de la patrona de la música i dels músics.

Ho ha fet amb un berenar popular amb l’objectiu d’acostar als infants del nostre municipi al centre de música palafollenc, acompanyat de música en directe a càrrec dels mateixos membres de l’escola.

Aquesta activitat ha estat la primera dins dels actes de commemoració de Santa Cecília a Palafolls, però de forma paral·lela s’ha inaugurat també una exposició amb una trentena d’instruments de la mateixa escola, titulada «Apropa’t als instruments».

A banda dels actes d’avui, la commemoració de la patrona de la música continuarà demà a Palafolls amb un concert de la Banda de Palafolls i de la Jove Orquestra Graeme Clark, formada per diversos joves que han nascut amb sordesa greu i profunda i que poden sentir-hi gràcies als implants coclears.

A banda d’aquests actes, per demà dissabte també estava inicialment prevista la celebració del Dia de la Infància a Palafolls, però segons ha anunciat el consistori en les darreres hores, finalment les activitats s’han passat a diumenge, per culpa de l’amenaça de pluja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics