URGENT

Palafolls renova el seu enllumenat de Nadal

Compartiu aquesta història

El proper dia 29 es farà l’encesa oficial dels llums que guarniran els carrers de Palafolls en aquestes properes festes de Nadal. Tot i que falten encara 10 dies, ja són visibles els nous elements decoratius que aparquen les frases poètiques que durant molts anys han protagonitzat l’enllumenat nadalenc del nostre poble.

Noves llums de Nadal

Per exemple, el carrer Major ja no lluirà les frases de colors i estrenarà noves llums en forma de boles nadalenques que ja són visibles en el seu recorregut. També l’entrada al municipi lluirà nova decoració amb nous formats lluminosos.

El carrer Sindicat o nous trams del carrer Ramon Turró tindran decoració nadalenca. Mantenen els cartells de Bon Nadal les urbanitzacions del nostre municipi i algunes rotondes estrenen també llums leds.

Una altra de les novetats d’enguany és que un col·lectiu s’encarreguerà de la decoració d’algunes vies del nostre municipi, però encara no s’ha fet públic quin serà aquest col·lectiu.

De tota manera no totes les llums seran noves, ja que a l’avinguda del mar, la principal via del barri Sant Lluís,  lluirà les llums amb onomatopeies incloses en cançons nadalenques. Són els llums estrenats l’any passat i que recreen les que es troben en els darrers anys a la Gran Via de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics