URGENT

Els infants, protagonistes aquest cap de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest proper cap de setmana ve carregat culturalment a Palafolls. D’una banda, l’EMMiD oferirà tant divendres com dissabte diverses activitats emmarcades en la celebració de Santa Cecília, patrona de la música i dels músics.

De l’altra, el mateix dissabte el centre de Palafolls s’omplirà d’activitats en en el que serà la celebració del Dia de la Infància.

Es tracta d’una activitat impulsada des del consistori i el sector educatiu palafollenc i que es durà a terme al parc de Joaquim Ruyra, just davant del Casal d’Avis.

En parla Susanna Pla, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Les activitats començaran ja al matí, amb un espai de joc per a infants de 0 a 3 anys que s’allargarà durant to el dia.

Al punt de les 11 i fins les 2 del migdia s¡’oferiran jocs de carrer i Bumper Balls, les populars bombolles gegants on els participant s’hi introdueixen i que es caracteritzen, entre altres, pel seu rebot.

A l’hora de dinar la jornada farà una pausa i s’oferirà un dinar amb una paella popular i beguda, i del qual es poden comprar tiquets anticipadament a la llibreria colors, i a partir de les 3 de la tarda es reprendran les activitats. Serà amb un espectacle de màgia que s’allargarà fins a les 4 de la tarda.

A aquesta hora es donarà el tret de sortida a la Gimcana «Drets dels infants», que durarà dues hores i que acabarà amb un berenar gratuït pels participants amb coca i xocolata.

La regidora d’Educació explica que l’Ajuntament ha participat en l’àmbit de la gestió i la logística de l’activitat, i ha volgut destacar que la jornada s’ha impulsat, principalment, des dels centres educatius i de l’esplai, que han estat els encarregats de preparar tota la iniciativa.

El Dia de la infància a Palafolls s’organitza des de l’Ajuntament, les AFA’s de l’escola Mas Prats i de la llar d’infants Palafollets, així com l’Esplai el Pas.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics