Continuen les obres per acabar d’urbanitzar el polígon de Mas Reixac

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa unes setmanes que diverses màquines estan treballant a tocar de la carretera N-II al seu pas per Mas Reixac.

En aquesta zona, prop de la rotonda que dona accés a aquesta urbanització compartida entre Palafolls i Tordera, s’hi estan duent a terme treballs que han de servir per acabar la urbanització del polígon de Mas Reixac.

Es tracta d’uns treballs que van començar ja fa diversos anys, però que van quedar paralitzats perquè la unió temporal d’empreses (UTE) que els estava impulsant va fer fallida. A aquest problema, a més, s’hi van afegir problemes de finançament de l’obra.

L’any passat, l’Ajuntament de Palafolls va reactivar el projecte, i una de les mesures que es va impulsar va ser demanar un crèdit d’entorn als 400 Mil euros per poder continuar amb les obres, ja que el consistori és propietari d’un dels terrenys on s’estan duent a terme els treballs, que de moment continuen avançant i que serviran per completar la urbanització de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics