URGENT

L’escola de Música i dansa de Palafolls celebra Santa Cecília amb un berenar, concerts i una exposició

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres, dia 22, es celebra Santa Cecília, la patrona de la música i dels músics. Per commemorar la jornada l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls ha preparat un seguit d’activitats obertes a tothom.

Les activitats començaran el mateix divendres a la tarda amb un berenar popular per acostar als infants del nostre municipi al Mid i coneguin així l’activitat d’aquesta escola. Una activitat que no és l’única, ja que el berenar s’acompanyarà amb música en directe.

David Martínez, coordinador de l’Escola de Musica i Dansa de Palafolls, explica que la celebració es dividirà en dos dies i que inclourà activitats de tota mena.

Entre els punts destacats, Martínez explica que també s’inaugurarà una exposició amb més de 30 instruments i que, dissabte, s’oferirà un concert de la Banda de Palafolls i de la Jove Orquestra Graeme Clark, formada per dotze joves que van néixer amb sordesa greu i profunda i que poden sentir i escoltar gràcies als implants coclears.

L’exposició titulada «Apropa’t als instruments» s’inaugurarà a dos quarts de 5 al MiD, una tarda en què també s’oferirà berenar i música en directe a càrrec dels alumnes de l’escola de música palafollenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics