El palafollenc Pau Perales es proclama campió sub10 de Catalunya en els 1000 m

Ahir diumenge es va celebrar a l’estadi municipal El Congost de Manresa el Campionat de Catalunya d’atletisme de tardor en pista amb la participació de diferents atletes del Club Deportiu Palafolls.

Les medallistes del club palafollenc

En aquest campionat Pau Perales, de 9 anys, es va proclamar campió de Catalunya en la seva categoria.- Perales està acostumat a pujar als podis. Al mes de juny va quedar subcampió de Catalunya en la mateixa modalitat als campionats d’estiu.

El club palafollenc també va aconseguir 3 podis més.

Un meritori 3r lloc de Mar Paez a la distància dels 1000 metres marxa. Un altra tercera posició per Alba Benito i Núria Souto a salt de perxa sub12 i encara una altra 3a posicó per la mateixa Souto en aquest cas a llançament de disc.

Un bon reguitzell de podis als campionats de Catalunya en els que el club d’atletisme palafollenc hi compatia amb 8 atletes di diferents disciplines i categories.

Les fases classificatòries, celebrades a l’octubre i novembre en diferents pistes de Rubí, Santa Coloma de Gramanet o Mollet, van classificar esportistes locals en salt de perxa, llençament de disc els 1000 i 2000 metres llisos i els 1000 metres marxa.

Ara els espotistes del club, que entrenen a les pistes del Figuerassa Arena, ja es preparen per la competició en pista coberta que es celebrarà properament.

Mentrestant els atletes participen del circuit de Cross del Maresme i de Girona.