URGENT

El Cadet del CD Palafolls s’imposa a casa el Sant Celoni i escala a la 2a posició

Compartiu aquesta història

La jornada futbolística d’aquest cap de setmana ha deixat bon regust de boca per l’equip Cadet del CD Palafolls, que viatjava al camp del Sant Celoni ahir diumenge.

Els palafollencs van començar imposant autoritat al minut 11 amb un primer gol de Julen Scotti, però no seria fins a 15 minuts d’acabar el partit que el Cadet marcaria el segon, de penal i obra de Zakaria Rouimi.

Dos minuts més tard, el Sant Celoni marcava l’1 a 2 definitiu, un resultat de victòria que permet al cadet palafollenc escalar des de la 6a posició fins a la 2a, que ocupa amb 13 punts. Just per darrere se situen amb els mateixos punts el Malgrat i l’Hostalric.

En futbol sala, l’equip Juvenil de Primera Divisió també jugava fora de casa. Ho feia al camp del Sant Julià de Ramis, equip contra el qual van treure un empat a 2, amb gols de Serra i Fernández.

Després d’aquest resultat, els palafollencs pugen a la 3a posició, que ocupen amb 10 punts.

No tant bé li van anar les coses a l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que queia 6 a 5 a la pista de l’AE Les Corts, un resultat que el fa baixar a la 7a posició, que ocupen amb 14 punts, empatats amb l’Industrias Santa Coloma.

Malgrat la remuntada dels minuts finals, que va permetre als palafollencs passar del 6 a 2 al 6 a 5, el partit va acabar decantant-se pels locals.

Encara en pàgina de futbol sala, qui sí que va signar una bona jornada va ser l’equip Femení de Segona Divisió, que s’imposava amb autoritat al Polinyà.

Les palafollenques van guanyar 11 a 0 un partit en què van signar gols Mañé -autora de 5 gols-, Zamora -2 gols-, Naranjo -2 gols-, Bayod i Marqués.

Amb aquest resultat l’equip trenca la mala ratxa de les dues últimes jornades i es manté a la 7a posició amb 9 punts.