URGENT

L’Ajuntament crea la figura del tècnic d’entitats

Compartiu aquesta història

Era una de les promeses electorals de l’actual govern i des de fa unes setmanes ja s’ha creat la figura del Tècnic d’Entitats que tindrà com a principals funcions vetllar perquè les entitats i associacions legalment constituïdes puguin tenir una relació més fluida amb l’ajuntament, ajudant-les amb la burocràcia i també en l’organització d’esdeveniments al nostre municipi.

La nova tècnica donarà assessorament a totes aquelles entitats que figurin al registre municipal de Palafolls – actualment una 4a – o a aquelles que tinguin la intenció de constituir-se com a nova associació palafollenca. De la mateixa manera, aquesta tècnica ajudarà a les entitats en els aspectes més legals com ara la gestió de la documentació, la reserva d’equipaments municipals per a activitats o bé la petició de subvencions a les diferents administracions.

Ho explica Mari Parra, nova tècnica d’entitats de Palafolls.

Aquesta nova àrea fa unes setmanes que està en marxa i actualment s’està presentant a les diferents entitats locals per explicar els serveis que tindran a partir d’ara amb aquest nou departament del consistori.

La nova tècnica d’entitats té el seu despatx al MiD, al costat de l’àrea de Cultura del consistori, on atendrà a les entitats dos dies a la setmana i preferiblement amb cita prèvia.

Parra ja formava part de la plantilla del consistori i, de fet, combinarà la seva nova funció amb les tasques que desenvolupa a La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Des de l’Àrea es recomana que per reunir-se amb la tècnica es concerti cita prèvia a través del telèfon de l’EMMiD (93 762 06 11), o via la centraleta de l’ajuntament (93 762 00 43).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics