URGENT

Alemany escollit membre del nou comité executiu de la Federació de Municipis

Compartiu aquesta història
Alemany, tercer per la dreta a la trobada d’avui.

L’alcalde de Palafolls ha estat escollit avui membre del comitè executiu d’aquesta entitat a l’assemblea general celebrada a Barcelona i que ha servit per renovar la junta de l’entitat municipalista.

Alemany és un dels 30 membres d’aquest comitè compost bàsicament per alcaldes i alcaldesses del territori. El maresme també té representació entre els vicepresidents de l’entitat, ja que hi ha l’alcalde de Mataró, David Bote, o l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

En aquest sentit, el fins ara president de la Federació i alcalde de Pineda, el socialista Xavier Amor, ha cedit el càrrec a Olga Arnau, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú d’Esquerra Republicana, la primera dona que presidirà aquesta entitat. Amor havia accedit a la presidència de la federació l’any 2013.

En aquesta assemblea també s’ha aprovat una resolució sobre la unificació del municipalisme, en la que s’acorda treballar per tal d’elaborar una proposta d’unificació de les entitats municipalistes i constituir una taula paritària entre l’FMC i l’ACM que iniciï els treballs per fer possible aquesta unificació durant el present mandat municipal.

En parla Francesc Alemany en declaracions a RP.

Avui també s’ha ratificat el pressupost de l’entitat per aquest any i s’han ratificat els comptes de l’any passat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics