URGENT

S’esgoten les places pel Planetari Digital

Compartiu aquesta història

En poc més de 24 hores ja s’han esgotat les 200 places disponibles per participar en aquesta iniciativa prevista pel proper dissabte 30 de novembre al Teatre de Palafolls.

Es tracta d’una activitat adreçada a les famílies del municipi i els seus fills i filles, i que té per objectiu apropar i reactivar una línia d’activitats culturals i educatives adreçades al públic familiar, on s’inclou aquest planetari, i que normalment obliguen als interessats de Palafolls a desplaçar-se a altres municipis per participar-hi.

El Planetari, que va obrir places dilluns i es van esgotar ja ahir al migdia, ha tingut una acollida inesperada per l’Àrea d’Ensenyament, des d’on es mostren agraïts per la resposta de les famílies.

Anna Rovira és tècnica d’aquesta àrea a l’Ajuntament de Palafolls.

Davant d’aquest èxit, l’Ajuntament assegura que s’apostarà per aquest tipus d’activitats familiars. El planetari del dia 30 oferirà diferents sessions adaptades per edats, a partir dels 3 anys..

El planetari és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Palafolls en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i preveu fer 8 sessions en total, 4 al matí i 4 més a la tarda, per a un total de 200 persones.

Ara fa dos anys, ja es va fer una primera sessió de planetari al gimnàs de l’escola Mas Prats. Llavors també es van esgotar les places en poques jornades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics