URGENT

El Gran Recapte d’Aliments assoleix el nombre de voluntaris a Palafolls

Compartiu aquesta història

Enguany, aquesta iniciativa solidària se celebrarà arreu del territori els dies 22 i 23 de novembre, divendres i dissabte de la setmana vinent.

Aquest cop, i més d’una setmana abans de dur-se a terme, el projecte ja ha assolit el seu objectiu d’arribar al mínim de voluntaris tant a Palafolls com també a municipis propers com Malgrat de Mar.

Al nostre municipi seran entorn a les 25 persones les que faran de voluntàries del Gran Recapte al Supermercat Consum de Palafolls, i que recolliran aliments que es destinaran a persones que es troben en situació de pobresa. Principalment, la campanya demana oli, conserves i llet.

Maite González, una de les responsables del Gran Recapte a Palafolls i Malgrat, fa bona valoració de l’èxit de convocatòria de voluntaris d’enguany i destaca la implicació de les persones que repeteixen any rere any.

Com destaca González, un dels àmbit col·laboradors amb el Gran Recapte és l’Institut de Palafolls, on diversos dels seus alumnes hi participen com a voluntaris, però la iniciativa implica també famílies i persones a títol individual.

La responsable explica que els voluntaris i voluntàries donaran una bossa, al mateix supermercat, a les persones que vulguin col·laborar, i on hauran de dipositar els aliments que aportin a la iniciativa.

Segons dades del Banc d’Aliments, el Gran Recapte del passat 2018 va recollir un total de 4.310.000 kg d’aliments en gairebé 3.000 punts de recollida, i va comptar amb l’ajuda de més de 28 Mil 300 persones voluntàries.

Tot i que les previsions de persones voluntàries a Palafolls ja estan cobertes, les persones interessades a participar en el projecte poden inscriure’s al web www.granrecapte.com i apuntar-se en algun dels punts de recollida disponibles arreu del territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics