URGENT

L’AlterFesta s’endú el major gruix del pressupost de la passada Festa Major

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha fet públics en les darreres hores les xifres de la Festa Major del setembre, celebrada ara fa dos mesos.

Enguany, l’organització de la festa ha tingut un cost total d’entorn als 102 Mil euros, uns 13 mil euros més que la despesa destinada a la festa palafollenca de l’any passat.

Els resultats que publica el consistori mostren com gairebé 45 Mil euros del pressupost de la Festa han anat destinats als concerts de l’AlterFesta, les barraques de la nit a la plaça de Poppi.

En aquest àmbit, el concert d’Oques Grasses és, amb diferència, l’actuació a la qual més diners es van destinar.

Concretament, el concert del grup osonenc i l’assegurança contractada en cas de pluja va tenir un cost de més de 15 mil euros al que caldria sumar-hi la sonorització.

Oriol Jordan, regidor de Transparència de l’Ajuntament de Palafolls, explica que aquesta major despesa respon a la voluntat de tenir un grup punter a la Festa Major del municipi.

Jordan argumenta que és la primera vegada que es fan públiques les dades de la Festa Major tal i com s’ha fet enguany, i afirma que la intenció de l’equip de govern és augmentar en transparència.

En aquest sentit, Jordan diu que la intenció és que aquest tipus de publicacions es facin també en altres àmbits, així com treballar per arribar al màxim d’índex de transparència possible.

Altres despeses destacables de la Festa Major d’enguany són, per exemple, les actuacions a la carpa instal·lada al costat del Palauet, que van tenir un cost d’entorn als 20 Mil 300 euros.

La regidoria de Transparència també ha volgut destacar el cost de la mateixa carpa que va acollir els espectacles, així com dels sanitaris i les ambulàncies. La intenció del consistori és donar a conèixer quin és el cost que acaba tenint la Festa Major al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics