URGENT

ERC repeteix victòria a les generals a Palafolls

Compartiu aquesta història

Com ja va passar a l’abril, els republicans s’han imposat en aquesta repetició de les eleccions generals. Va aconseguir ahir 1191 vots, el que suposa el 23.8%. Es van imposar a les meses del MiD – on votaven els palafollencs del centre- i a la taula de Sant Genís. Tot i revalidar la victòria, Esquerra ha perdut un centenar de vots respecte fa 6 mesos
El republicà Oriol Jordan assegurava anit al programa especial de RP que estan satisfets de revalidar la victòria a les generals a Palafolls tot i l’amenaça de desmobilització o la presència de nous partits sobiranistes com la CUP.

La segona formació més votada ahir a Palafolls va ser, de nou, el PSC que va aconseguir 987 vots el que suposa un 19.7%. Els socialistes també han rebaixat tant en vots – prop de 300 menys- com en percentatge respecte fa 6 mesos.


El PSC es va imposar a les meses del teatre- on votava el barri Santa Maria , Mas Carbó i disseminats- i també a les meses de Sant Lluís.
Amb els números a la mà, Dolors Agüera, del PSC de Palafolls, explicava anit que els resultats són semblants als de fa sis mesos i destacava que els 3 partits més votats ahir van tornar a ser partits d’esquerres.

La tercera força ahir al nostre municipi va ser, com ja va passar a les eleccions de l’abril, En Comú Podem, que va aconseguir 890 vots, el que suposa el 17.8%. Com ha passat amb Esquerra i els socialistes, els morats han perdut suports a Palafolls respecte fa sis mesos.
En Comú Podem va ser la segona força al MiD, a Sant Lluís i a Sant Genís, mentre que al teatre va ser la tercera força.

Juan Andrés Osorio, membre d’En Comú Podem, valorava molt positivament els resultats i assegura que són fruit del treball fet al nostre municipi i de prioritzar les persones al programa electoral.

6 de cada 10 votants palafollencs van triar un dels 3 partits més votats. De fet la quarta formació més votada ahir al nostre poble, Junts X Catalunya, està a molta distància dels morats.
Ahir van votar a Palafolls el 71.57%, uns 7 punts per sota de la participació de l’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics